torstai 27. syyskuuta 2012

Unelmien takkahuone

Viimeisin meillä tehty remppa on takkahuoneen ja kodinhoitohuoneen yhteisremontti, jossa koko huoneet uusittiin lattiasta kattoon. Vanhat ysikytluvun kaapistot, lattialaatat ja takka saivat lähteä, ja kangastapetit poistettiin. Oli ihanaa nähdä remontti valmiina lomamatkan jälkeen! Mehän siis poistuimme huushollista kahdeksi viikoksi pölyn ja hävityksen kauhistuksen tieltä...

Takkahuoneen kiinteän sisustuksen avainjutut ovat Minoli Tilesin Milestone Desert -laatta lattiassa (kuva) ja Milestone Canyon (kuva) seinässä takan takana. Tykkäsin Milestonen kuvaston miljöökuvista ja niiden värimaailmasta niin kovasti, että niistä voisi kopioida koko lookin! Takka on valkoinen sylinterin mallinen Jotul FS 84, johon ihastuimme naapurissamme.

Yllä oleva kuva on Jotulin sivuilta. Täytyy kaivella kuva vanhasta takkiksesta ja napsaista uusi nykyisestä lookista. Rakastan sitä! Kunhan vielä takkahormi saataisiin. Uudesta takkahuoneesta on paha nauttia, kun takka ei ole kytketty. Eikä kyllä uuteen huoneeseen sopivia huonekalujakaan ole vielä kaikkia löydetty. Noh, eihän rempasta olekaan kuin vasta viisi kuukautta! Että jos jollakulla muullakin venähtävät remontti- ja sisustusaikataulut, niin täältä vertaistukea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti