maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kaappitilaa/löytöjä kirppistelyllä

Pitkän aikaa on pitänyt saada aikaiseksi hankkia kirppispöytä ja tehdä tilaa vaatehuoneeseen ja -kaappeihin. Vihdoin on ihme tapahtunut, ja raijasin vaatteita ja kenkiä kahdeksi viikoksi Jonnan kirppikselle!

Rajasin valikoiman nyt vain omiin kuteisiini ja popoihini. Tosin kenkätarjontaa kasvatti kiitettävästi äitini, joka parhaillaan seuloo omakotitalon tavaroita muuttoa varten. Siinä onkin muuten duunia, huh! Ja miten mä pystyn kieltäytymään lapsuudenkodin kivoista astioista ja kirjoista?? Saati kivoista kengistä ja vaatteista, joita ihana äitini tietysti tarjoaa ensin mulle...Nyt meille on jo muuttanut kassillinen kirjoja ja valkoinen kahviserviisi. Ja Iittalan Ultima Thule -vati. Ja laseja.

Oli siis enemmän kuin tarpeen, että hankin kirppispöydän, jotta uutta romppoolia mahtuu sisään. (Mieheni käyttämä ilmaisu tavarasta :) Eilen kävin siivoamassa pöytää ja löysin samalla naapuripöydästä itselleni farkut ja saapikkaat. Niillekin löytyy sitten kaappitilaa...ehkä.

Lastenvaatteistakin pitäisi luopua. Suurta osaa esikoisen vaatteista toki säästetään vauvalle, ja monet niistä ovat koukanneet nuorempien serkkujen käytössä, mutta selkeät poikien vaatteet voisi jo laittaa kiertoon.



Muutaman vaatteen olen myynyt Facebookin lastenvaateryhmässä, mutta seuraavaksi ajattelin viedä vaatteita lastenvaatekirpputorille. Tänne on avattu uusi lastenvaatekirppis Minimii, joka vaikuttaa juuri sopivan mutkattomalta paikalta myydä lasten kamppeita: vaatteita ei tarvitse käydä järjestelemässä välillä, vaan Minimii pitää huolen esillepanosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti