Ei taas tunnu yhtään kätevältä emännältä. Olen hukannut kesän suosikkireseptiksi nousseen ohjeen inkiväärillä maustetuista lohinyyteistä. Onneksi ehdin tehdä niitä sentään kaksi kertaa, niin että ainakin osa aineksista ehti jäädä mieleen, ja sain kuin sainkin päivitetyksi ohjeet tulevien rapujuhlien menua varten, josta kirjoitin aiemmassa blogauksessani. Mansikkapavlovan ohje sentään löytyi helposti, koska ohje on paksussa keittokirjassa, jota nyt ei tumpelompikaan hukkaa.
Vielä en ole keksinyt, kuinka naistenlehtien ruokaohjeet siirtyisivät kätevästi lehdistä ja lehtipinoista talteen...Ja kätevää ei siis todellakaan ole, että leikkaa ohjeen - sehän pitäisi vielä liimatakin johonkin. Onko siis ainoa vaihtoehto kirjata kaikki Ruuhkavuoden käsikirjaan?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti